Töltse le alkalmazásunkat:

Download app TikLoader

Töltse le a TikTok videókat (Musically) vízjel nélkül INGYEN

A TikLoader az egyik legjobb online elérhető TikTok Downloader, amelyen vízjel nélkül letölthetők a TikTok videók. Nem kell semmilyen szoftvert telepítenie a számítógépére vagy a mobiltelefonjára, csupán egy TikTok video linkre van szüksége, és a feldolgozás minden oldalunkon megtörténik, így egyetlen kattintással elérhetők a videók letöltése az eszközökre.

Főbb jellemzők:
 • Nincs vízjel a jobb minőségért, amit az ottani szerszámok többsége nem képes.
 • Töltse le a TikTok videókat, zenés videókat bármilyen kívánt eszközről: mobiltelefonról, számítógépről vagy táblagépről. A TikTok csak a felhasználók számára engedélyezi a videók letöltését az alkalmazásuk alapján, és a letöltött videók tartalmazzák a vízjelet.
 • Töltse le böngészőinek használatával: Szeretnénk egyszerűvé tenni a dolgokat az Ön számára. Nem kell letöltenie vagy telepítenie semmilyen szoftvert. Erre a célra is készítünk kérelmet, de csak akkor telepítheti, amikor csak akarja.
 • Mindig ingyenes. Csak néhány olyan hirdetést helyezünk el, amely támogatja szolgáltatásaink fenntartását és a további fejlesztést.

Hogyan töltsük le a TikTok videókat vízjel nélkül?

 • Ha még nem rendelkezik a TikTok alkalmazással, kérjük, olvassa el az utasításokat: TikTok Download: Teljes útmutató
 • Nyissa meg a TikTok alkalmazást a telefonján.
 • Válassza ki a letölthető videót.
 • Kattintson a jobb alsó sarokban lévő Megosztás gombra.
 • Kattintson a Link másolása gombra.
 • Menjen vissza a TikLoader alkalmazásba, és illessze be a letöltési linket a fenti mezőbe, majd kattintson a Letöltés gombra.
 • Várja meg, amíg szerverünk elvégzi a munkáját, majd mentse el a videót a készülékére.

Hogyan szerezzük meg a TikTok videó letöltési linket?

 • Nyissa meg a TikTok alkalmazást
 • Válassza ki a letöltött TikTok videót
 • Kattintson a Megosztás elemre, és a Megosztás lehetőségek között keresse meg a Link másolása gombot
 • A letöltött URL készen áll a vágólapra.
Példa: https://vt.tiktok.com/khpq9t/
vagy
https://v.douyin.com/3vn57r/
vagy
https://www.tiktok.com/@philandmore/video/6805867805452324102
vagy
https://m.tiktok.com/v/6805867805452324102.html
és így tovább

Hol mentik a TikTok videókat letöltés után?

Fájlok letöltésekor általában a rendszer az összes alapértelmezett mappába menti őket. A böngésző általában beállítja ezt a mappát az Ön számára. A böngésző beállításaiban manuálisan megváltoztathatja és kiválaszthatja a letöltött TikTok videók célmappáját.

A TikLoader tárolja-e a letöltött videókat, vagy megőrzi a videók egy példányát?

A TikLoader nem tárol videókat, a letöltött videók másolatát sem. Az összes videót a TikTok szerverein tárolják. Ezenkívül nem követjük nyomon a felhasználók letöltési előzményeit, így a TikLoader használata teljesen névtelenné válik.

Telepítenem kell az utasításokat vagy a kiterjesztéseket?

Nem. Megpróbáljuk könnyűnek tartani a dolgokat a felhasználók számára. Csak a TikTok letöltési linkeire van szüksége. Ez az.

Fizetni kell a TikTok videók letöltéséért?

Nem, nem kell fizetnie semmit, mert szoftverünk mindig ingyenes. Támogasson minket a hirdetési blokkok kikapcsolásával vagy adományozással. Támogatja továbbfejlesztésünket.

Letölthetek a TikTok videókat az Android telefonomra?

Igen, jobb, ha a SnapTik eszközt használja a vízmentes vízjel nélküli TikTok videók mentéséhez Android telefonjára. A SnapTik rendkívül gyors, 100% INGYENES, és rendszeresen frissül.

Download app TikLoader

Hogyan menthetem el / tölthetem le kedvenc Tik Tok videóimat iPhone-ra?

Az Apple biztonsági politikája miatt általában nem tölthet le videókat, zenéket vagy filmeket az iPhone készülékére, ugyanúgy, mint az Android telefonokkal. Van azonban néhány módszer a kezelésére, kérjük, olvassa el ezt a bevezetést how to download TikTok videos with your iPhone.