Κατεβάστε την εφαρμογή μας:

Download app TikLoader

Κατεβάστε τα βίντεο TikTok (Musically) χωρίς υδατογράφημα ΔΩΡΕΑΝ

Το TikLoader είναι ένα από τα καλύτερα TikTok Downloaders που είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο για λήψη βίντεο TikTok χωρίς υδατογράφημα. Δεν απαιτείται να εγκαταστήσετε λογισμικό στον υπολογιστή ή στο κινητό σας τηλέφωνο, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας σύνδεσμος βίντεο TikTok και όλη η επεξεργασία γίνεται από την πλευρά μας, ώστε να μπορείτε να κάνετε ένα κλικ μακριά από τη λήψη βίντεο στις συσκευές σας.

Βασικά χαρακτηριστικά:
 • Δεν υπάρχει υδατογράφημα για καλύτερη ποιότητα, το οποίο τα περισσότερα από τα εργαλεία εκεί έξω δεν μπορούν.
 • Κατεβάστε βίντεο TikTok, Μουσικά βίντεο σε οποιαδήποτε συσκευή θέλετε: κινητό, υπολογιστή ή tablet. Το TikTok επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάζουν βίντεο μόνο από την εφαρμογή του και τα ληφθέντα βίντεο περιέχουν το υδατογράφημα.
 • Λήψη χρησιμοποιώντας τα προγράμματα περιήγησής σας: Θέλουμε να διατηρούμε τα πράγματα απλά για εσάς. Δεν χρειάζεται να κάνετε λήψη ή εγκατάσταση λογισμικού. Κάνουμε επίσης μια αίτηση για αυτόν τον σκοπό, αλλά μπορείτε να εγκαταστήσετε μόνο όποτε θέλετε.
 • Είναι πάντα δωρεάν. Τοποθετούμε μόνο μερικές διαφημίσεις, οι οποίες υποστηρίζουν τη διατήρηση των υπηρεσιών μας και την περαιτέρω ανάπτυξη.

Πώς να κατεβάσετε βίντεο TikTok χωρίς υδατογράφημα;

 • Εάν δεν έχετε ακόμα την εφαρμογή TikTok, διαβάστε την οδηγία: TikTok Download: Ένας πλήρης οδηγός
 • Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok στο τηλέφωνό σας.
 • Επιλέξτε οποιοδήποτε βίντεο θέλετε να κατεβάσετε.
 • Κάντε κλικ στο κουμπί Κοινή χρήση στο δεξί κάτω μέρος.
 • Κάντε κλικ στο κουμπί Αντιγραφή συνδέσμου.
 • Επιστρέψτε στο TikLoader και επικολλήστε τον σύνδεσμο λήψης στο παραπάνω πεδίο και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη.
 • Περιμένετε μέχρι ο διακομιστής μας να κάνει τη δουλειά του και, στη συνέχεια, αποθηκεύστε το βίντεο στη συσκευή σας.

Πώς να αποκτήσετε το σύνδεσμο λήψης βίντεο TikTok;

 • Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok
 • Επιλέξτε το βίντεο TikTok που θέλετε να κατεβάσετε
 • Κάντε κλικ στην επιλογή Κοινή χρήση και στις επιλογές Κοινή χρήση, βρείτε το κουμπί Αντιγραφή συνδέσμου
 • Η διεύθυνση URL λήψης είναι έτοιμη στο πρόχειρο.
Παράδειγμα: https://vt.tiktok.com/khpq9t/
ή
https://v.douyin.com/3vn57r/
ή
https://www.tiktok.com/@philandmore/video/6805867805452324102
ή
https://m.tiktok.com/v/6805867805452324102.html
και άλλα

Πού αποθηκεύονται τα βίντεο TikTok μετά τη λήψη τους;

Κατά τη λήψη αρχείων, συνήθως αποθηκεύονται σε οποιονδήποτε φάκελο έχετε ορίσει ως προεπιλογή. Το πρόγραμμα περιήγησής σας συνήθως ορίζει αυτόν τον φάκελο για εσάς. Στις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, μπορείτε να αλλάξετε και να επιλέξετε χειροκίνητα το φάκελο προορισμού για τα βίντεο TikTok που έχετε λάβει.

Το TikLoader αποθηκεύει τα ληφθέντα βίντεο ή διατηρεί αντίγραφο των βίντεο;

Το TikLoader δεν αποθηκεύει βίντεο, ούτε διατηρούμε αντίγραφα των ληφθέντων βίντεο. Όλα τα βίντεο φιλοξενούνται στους διακομιστές του TikTok. Επίσης, δεν παρακολουθούμε τα ιστορικά λήψεων των χρηστών μας, κάνοντας έτσι τη χρήση του TikLoader εντελώς ανώνυμη.

Πρέπει να εγκαταστήσω οδηγίες ή επεκτάσεις;

Όχι. Προσπαθούμε να διατηρούμε τα πράγματα εύκολα για τους χρήστες μας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι οι σύνδεσμοι λήψης TikTok. Αυτό είναι.

Πρέπει να πληρώσω για να κατεβάσω τα βίντεο TikTok;

Όχι, δεν χρειάζεται να πληρώσετε τίποτα, επειδή το λογισμικό μας είναι πάντα δωρεάν. Μπορείτε να μας υποστηρίξετε απενεργοποιώντας τα μπλοκ διαφημίσεων ή κάνοντας δωρεές. Υποστηρίζει την περαιτέρω ανάπτυξή μας.

Μπορώ να κατεβάσω βίντεο TikTok στο τηλέφωνό μου Android;

Ναι, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε το SnapTik για να αποθηκεύσετε βίντεο TikTok χωρίς υδατογράφημα στο τηλέφωνό σας Android. Το SnapTik είναι εξαιρετικά γρήγορο, 100% ΔΩΡΕΑΝ και ενημερώνεται συχνά.

Download app TikLoader

Πώς μπορώ να αποθηκεύσω / κατεβάσω τα αγαπημένα μου βίντεο Tik Tok στο iPhone μου;

Λόγω της πολιτικής ασφαλείας της Apple, δεν μπορείτε κανονικά να κάνετε λήψη βίντεο, μουσικής ή ταινιών στο iPhone σας, όπως ακριβώς μπορείτε να το κάνετε με τηλέφωνα Android. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες μέθοδοι για να το αντιμετωπίσετε, ακολουθήστε αυτήν την εισαγωγή how to download TikTok videos with your iPhone.